Ara

Ülkemizde her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftasında, bir hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli tüketimin bilinçli olarak attırılmasının önemini kavramak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledik. Hem eğlendik hem öğrendik. Katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda "Dengeli Beslenme" eğitimini gerçekleştirdik. Bu eğitim sonrasında çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimizin uygulamalarla öğrendiklerini pekiştirmelerini sağladık. Eğitimi gerçekleştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Diş Sağlığı Semineri", tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Diş sağlığı üzerine önemli bilgiler paylaşan sağlık ekibine teşekkür ederiz.

Ara

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" projesi kapsamında billinçlendirme eğitimleri düzenledik. Öğrencilerimizde bu konunun farkındalığını oluşturmak için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

Ara

"Harezmi Eğitim Modeli" kursuna katılarak okulumuzda Harezmi Modeli uygulama yapılması konusunda Türkiye çapındaki projeye dahil olduk. Çalışmayı düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Gülay Karasu' nun verdiği "Kurum Kültürü" hizmetiçi eğitim çalışması Okul Temelli Gelişim Çalışmaları kapsamında yapılmıştır. Okulumuz öğretmenlerine verilen kurs kapsamında uygulama çalışmalarına da yer verilmiştir. Eğitimi gerçekleştiren Müdürümüz ve kayılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Perşembe günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Okul Müdürümüz Sayın Gülay KARASU'nun konuşma yaptığı programın ardından, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile öğretmenler günü kutlamamızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda yapılan 2022-2023 Okul Aile Birliği Seçimleri tamamlanmıştır. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

MiİTHAT PAŞA İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİ

Okul Aile Birliği Başkanı: Zübeyde KAYA

Okul Aile Birliği Bşk. Yrd.: Gülsüm GEÇER

Okul Aile Birliği Muhasip Üye: Yeşim YILDIRIM

Okul Aile Birliği Üyesi: Öznur ŞENER

Okul Aile Birliği Sekreteri: Nurcan ŞAHİN

Kas

Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin yapmış olduğu programlar eşliğinde coşkuyla kutlandı. Törenimize katılan velilerimize ve gösterilermize katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederiz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.