Şbt

OKUL ÖNCESİ AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİMİZİ SERGİLEDİK. VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

ŞUBAT AYI PANO ÇALIŞMAMIZ

Şbt

ÇALIŞMALARIMIZI PROJELER BÖLÜMÜNDEN GÖREBİLİRSİNİZ.

Şbt

HİKAYE YAZMA YARIŞMASINDA DRECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ. OKULUMUZDA 1. OLAN ÖĞRENCİMİZİN HİKAYESİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞMAYA KATILMAK ÜZERE GÖNDERİLDİ.

Ock

Anahtar sözcükler ile hikaye oluşturma yarışması yapıldı. Sonuçları;2-A hikaye 1. Si Asrın Çağan Gümüş   3-A 1.zeynep Beren Acun. 4-A 1. Mehmet Fatih Arslan.

BEDENİM BENDEN HAREKET İSTER E TWENNİNG PROJE ÇALIŞMALARIMIZ

Ara

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞİİR YAZMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ.

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA İSRAF AVCILARI İŞBAŞINDA

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI  okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okul Bahçemizde ki ağaçlarımız budandı.

2023 Ağustos ayında okulumuzun dış cephe boyası yenilenmiştir.

Ock

Her yıl dönemlik yayınladığımız e-dergimiz bu yılda yayına girmiştir. Keyifli okumlaar dileriz.

Dergiye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

PDF formatına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Ock

Okulumuzda açılan santranç kursu için Türkiye İş Bankası'dan santranç takımları ve kitaplarımız hediye olarak gelmiştir.

Ock

Okulumuz olarak "Şehrin Akıllı Çocukları" projesine dahil olduk.

Ara

Okulumuz anasınıfı öğrencileri Mamak Belediyesi trafik parkurunu ziyaret ettiler. Eğlenceli anlar geçiren minikler hem eğlendiler hem trafik kurallarını öğrendiler.