Ara

Proje ile ilgili tüm çalışmalarımıza PROJELER bölümüzden ulaşabilirsiniz.

Ara

ÇEDES PROJESİ  ETKİNLİĞİMİZ OLARAK İSRAF AVCILARI ÇALIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR.

Ara

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ÇALIŞMALARIMIZ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DÜZENLENEN TEMİZLİK KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ.  KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okuma-yazma bilmeyen velilerimiz için okuma-yazma kursumuz açılmıştır. Çankaya Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile açılan okuma yazma kursumuz iki dönem olarak devam edecektir.

Ara

Bir dövüş sporundan çok dövüş sanatı olarak rakibi savunma üzerinden etkisiz hale getiren, hem fiziksel yetenek hem de büyük bir zihinsel disiplin gerektiren  judo eğitimerine okulumzda başlanmıştır. Öğrencilerimizin yoğun talep gösterdiği judo eğitimi ile turnuva ve yarışmalara hazırlanan öğrencilerimiz heyecanla yarışmalara katılmayı beklemektedir.

Ara

Nesiller boyu en çok tercih edilen zihin sporlarından biri satrançtır. Çocuklarımızın zekalarını ve becerilerini geliştirirken keyifli vakit geçirmelerini sağlayan santraç eğitimi okulumuzda verilmeye başlanmıştır.

Ara

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Fundación MAPFRE iş birliği ile 'Şehrin Akıllı Çocukları' projesi gerçekleştirilmektedir. Trafik sorununun çözümüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen projede binden fazla öğretmene ve ilkokul 4. sınıf seviyesinde 30 binden fazla öğrenciye ulaşılması amaçlanmaktadır. Projeye dahil olan okulumuzda da temsilci öğretmen eğitim toplantısı gerçekleştirilmiştir.