May

Okulumuz 3/B Sınıf Öğretmeni Tuğba KAPLAN ACUN önderliğinde bir e-twinning projesi yapmaktadır. Proje ''BEDENİM BENDEN HAREKET İSTER''yabancı ve yerli ortaklarıyla uyum içerisinde yapılan projede öğrencilerimiz aktif olarak görev almışlardır. Tüm okula da sporun önemini eğlenerek ve öğrenerek anlatmışlardır.

May

ÇEDES PROJESİ YIL SONU PİKNİĞİ İLE TAMAMLANDI.

May

4.SINIF ÖĞRENCİLERİ ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA NİSAN AYINDA  SEVGİ_DOSTLUK_VEFA TEMASI İÇİN  PANO HAZIRLADILAR,SEMİNER ÇALIŞMASI YAPTILAR.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENİ BÜYÜK BİR ÇOŞKU İLE KUTLANDI.

Nis

OKULUMUZUN  3.SINIFLARI YAPAY ÇEVRE MAKETLERİ OLUŞTURDULAR . OLUŞTURULAN MAKETLER  SERGİLENDİ:

Nis

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ AYHAN IŞIK ''SIFIR ATIK YARIŞMALARI'nda OKUL ÖNESİ KATEGORİSİNDE 1. OLAN Hilal DEYİMLİ öğrencimizi, SEVGİ İPEK öğretmenimizi ve okul müdürümüz SİBEL EKİNCİ'yi TEBRİK EDİP,KATILIM BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ.

Nis

3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ SPORA YÖNLENDİRME PROGRAMI KAPSAMINDA ÜMİTKÖY SPOR TESİSLERİNE GEZİ DÜZENLEDİLER.GEZİDE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ SPOR BECERİLERİNİ GÖSTERDİLER.

Nis

OKULUMUZ OKUL ÖNCESİ SIFIR ATIKTAN SANATA İLERİ DÖNÜŞÜM KATEGORİSİNDE  ÇANKAYA İLÇESİ 'DE İLÇE 1.'si SEÇİLMİŞTİR.ÖĞRENCİMİZ Hilal DEYİMLİ'yi KUTLUYOR,KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ:

Nis

OKULUMUZ 3.ve4. Sınıf Öğrencileri AFAD DEPREM SİMÜLASYON MERKEZİNE GİTTİLER. DOĞAL AFETLER ve ÖZELLİKLE DEPREM KONUSUNDA FARKINDALIK KAZANDILAR. ÖĞRENDİKLERİNİ ÇEVRESİNDEKİ HERKESE DE ÖĞRETMEK İÇİN SÖZ VERDİLER:

Nis

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA VATANSEVERLİK TEMASI İÇİN  4/A ve 4/B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ CEBECİ ASKERİ ŞEHİTLİĞİ ve M:AKİF ERSOY'un EVİNİ ZİYARET ETTİ:

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖREN PROGRAMIMIZI YAPTIK.AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET İLE ANDIK.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI 'NIN KABULÜ TÖRENİMİZİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADIK.

Mrt

8 MART 2024 CUMA GÜNÜ SAAT 10.50 DE  YAPILACAK OLAN YARIŞMAYA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ.

Mrt

ATATÜRK'ÜN ANKARA'YA GELİŞİ  OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Mithatpaşa İlkokulu

Harezmi Projesi 2023-2024

555

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Harezmi Eğitim Modeli Projesi Pilot Okulu olmuştur. Harezmi Eğitim Modeli öğrencilerin günlük, gerçek yaşam problemlerini tanımlayıp, çözmek üzere algoritma tasarlayan, adım adım bu sorunun nasıl çözüleceğini belirleyip programlamanın gücünden faydalanarak yenilikçi fikirler üretme sürecidir. Proje boyunca hazırlanan yıllık ve haftalık planlamalar doğrultusunda çalışmalar yapılarak okulumuz internet sitesinde paylaşılacaktır.

Öğretmenlerimizin aldığı eğitimler ile 2024 yılı boyunca proje okulumuzda Pilot Okul olarak uygulanacaktır.